USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.15
  • PLN 9.85 10.00

У громаді на Волині за борги відключатимуть воду

8 Січня 2024 23:12
Жителів Нововолинської громади повідомляють, що відключатимуть водопостачання через борги.

Про це повідомили у КП «Нововолинськводоканал».

Уряд повернув відключення побутових споживачів через заборгованість за спожиті комунальні послуги (постанова КМУ від 29.12.2023 р. № 1405). Знову дозволяється відключати через борги за спожиті житлово-комунальні послуги тих споживачів, які проживають у регіонах, де не ведуться бойові дії та які не знаходяться під тимчасовою окупацією. Тож тепер у працівників КП «Нововолинськводоканал» НМР є законодавча підстава відключати боржників від водопостачання.

Читати: Українців каратимуть через борги за світло. Кому відключатимуть електроенергію

Найближчим часом споживачам, які боргують за послуги централізованого водопостачання та водовідведення, будуть надіслані попередження про відключення зі строком, в який вони будуть від’єднані у разі несплати боргів.

Станом 1 грудня 2023 року жителі Нововолинської громади заборгували за послуги водопостачання та водовідведення понад 15 мільйонів гривень.

З огляду на це, боржників просять розрахуватися за спожиту воду в повному обсязі, щоб уникнути відключення від водопостачання. Споживачі, котрі опинилися у скрутному фінансовому становищі, завжди можуть реструктуризувати свій борг та сплачувати його частинами.

Читати ще: Тарифи на комунальні послуги можуть зрости, – НБУ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
скептик Показати IP 9 Січня 2024 00:42
а то нічого, що держава платить мізерні зарплати і пенсії ?
Олексій Показати IP 9 Січня 2024 04:07
Спочатку з 1 січня підняли ціну на воду на 60%, а тепер будуть за борги відключати. Логіка тут відсутня

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus