USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У Канаді лютує сніговий шторм: зіткнулися 100 автівок, поїзд зійшов з рейок

26 Грудня 2022 11:24
У Канаді через сніговий шторм з рейок зійшов вантажний потяг. Унаслідок аварії було зупинено пасажирське сполучення між найбільшими містами країни. Снігопад спричинив масштабну ДТП за участі 100 автівок.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на CBС .

Через негоду всі потяги між Торонто та Оттавою й Торонто і Монреалем, заплановані на 26 грудня, було скасовано. Видання зазначає, що суттєві затримки на залізниці тривають від 24 грудня, коли на більшості території Канади розпочався сніговий шторм.

Сотні людей були змушені провести до 12 годин у потягах, які застрягли в заметах. Сотні тисяч користувачів у Канаді залишаються без електроенергії.

У кількох провінціях очікуються несприятливі погодні умови та відключення електроенергії, які триватимуть протягом тижня.
Нагадаємо, Сполучені Штати Америки охопив один із найсильніших за останні роки шторм, що приніс сильні снігопади і мороз. Через бурю загинули щонайменше 16 людей.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus