USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Канаді зійшов з рейок 21 вагон з хімікатами, евакуюють людей

4 Вересня 2019 08:15
На півдні канадської провінції Альберта зійшов із колії поїзд з отруйними хімікатами. Про це повідомляє УНН з посиланням на CBC News.

З колії поблизу містечка Баронс зійшов 21 вагон та локомотив. Три вагони, які перевозили октан, дали течу, однак рятувальникам вдалося оперативно зупинити витік.

Зважаючи на вибухонебезпечність октану, місцева влада оголосила евакуацію населення в радіусі двох кілометрів від місця інциденту. Всього під евакуацію потрапило шість будинків, а також сусідні гольф курси та кемпінг.

Окрім цього, на кілька годин було перекрито рух автомобільною дорогою, що проходить поруч.

Рятувальники повністю очистили місцевість від пролитих хімічних розчинів, однак відновити рух залізницею досі не вдалося.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Співчуття Показати IP 4 Вересня 2019 11:31
Членам гольфклубу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus