USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Харкові жінка після одужання від COVID-19 викинулася з вікна

24 Листопада 2020 12:33
У Харкові жінка, видужавши від COVID-19, впала з шостого поверху будівлі Держпрому і померла на місці від отриманих травм.

Про це повідомляє Корреспондент.net з посиланням на Суспільне у вівторок, 24 листопада.

Тіло загиблої жінки знайшли працівники установи. За попередніми даними, їй було 52 роки, вона працювала в управлінні Пенсійного фонду на шостому поверсі.

У свою чергу в поліції повідомили, що правоохоронці провели огляд місця події, вилучили речові докази та опитали свідків. Потім було відкрито кримінальне провадження за статтею про вбивство з позначкою «самогубство».
Нагадаємо, що раніше в Запоріжжі загинула жінка в COVID-лікарні. Жінка з підозрою на коронавірусну хворобу і з психічними відхиленнями вистрибнула з вікна лікарні.

Також повідомлялося, що двоє хворих на COVID киян наклали на себе руки. Обидва пацієнти були госпіталізовані з коронавірусом, але викинулися з вікна з різницею в один день.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Яким боком... Показати IP 24 Листопада 2020 12:51
Те що вона випала з вікна співвідноситься до ковіду?
13 Показати IP 24 Листопада 2020 13:26
Вже не знають як тим ковідом ще налякати. Якщо її щось і довело до такого кроку, то це скоріше рахунки за його лікування, які як повідомляли в ЗМІ становлять близько 38 тис. грн
Анонім Показати IP 25 Листопада 2020 11:21
Все валіть на ковід! Психоз головного мозку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus