USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Херсоні чоловік підпалив себе біля будівлі Держгеокадастру. Відео 18+

22 Січня 2021 15:06
У Херсоні чоловік здійснив самопідпал біля будівлі обласного управління Держгеокадастру через те, що у нього відібрали землю.

Як пише FaceNews.ua, чоловік розповів, що він сирота і у нього відібрали 2 га землі в Скадовському районі. І через це він нібито вирішив себе підпалити.

У пресслужбі поліції Херсонської області натомість повідомили, що будь-яких заяв від потерпілого або інших осіб за вказаним фактом в поліцію не надходило.

«З метою перевірки зазначеної інформації правоохоронці обдзвонили всі лікарні, але туди не звертався чоловік з термічними опіками. Також поліцейські опитали працівників управління Госгеокадастра, але ніхто з них не бачив акт самоспалення невідомим чоловіком і не володіє інформацією про цю подію», - повідомили в поліції.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.120 Доведення до самогубства КК України. Поліція продовжує проводити слідчі дії для встановлення особи цієї людини, свідків акту самоспалення і інших обставин інциденту.

Увага! Відео 18+!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus