USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

У Ківерцях невідомі вкрали 13 прапорів з Меморіалу Слави та скверу Героїв Євромайдану

30 Жовтня 2023 17:30
У ніч з 29 на 30 жовтня на Меморіалі Слави та у сквері Героїв Євромайдану в Ківерцях невідомі особи викрали 13 символів держави разом з флагштоками.

Про це повідомили в Ківерцівській міській раді.

«Ця подія не лише обурлива, а й неприпустима в наш час, адже вандалізм та крадіжка прапорів з Меморіалів пам'яті є не тільки порушенням закону, але й проявом зневаги до воїнів, які боронили і боронять нашу країну від окупантів. Такі вчинки ображають та порушують суспільну гідність», – йдеться у дописі.

Ківерцівська міська рада звернулась до поліції з проханням встановити осіб зловмисників з подальшим притягненням до відповідальності та відшкодуванням заподіяних збитків.

«Якщо ви маєте будь-яку інформацію, яка може допомогти в розслідуванні цього випадку, будь ласка, негайно повідомте поліцію», – звертаються до ківерчан.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Микола Показати IP 3 Листопада 2023 14:42
Куди потрапляє душа героя який б'ється за народ, за Батьківщину, за світогляд? Хто такі Славні Герої і чому їх так шанували давні слов’яни та українці? Чому Славні Герої отримують можливість швидкого повернення в Яву, в Мир Землі? Через що Рід героя так важливий для чергового земного явлення? Стаття, яка дає відповіді на ці запитання: «СЛАВНІ ГЕРОЇ – ДУШІ ВОЇНІВ, ЯКІ ПОТРАПИЛИ В ПРАВУ» - https://uamodna.com/articles/slavni-geroyi-indash-dushi-voyiniv-yaki-potrapyly-v-pravu/

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus