USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Конго оголосили про новий спалах епідемії лихоманки Ебола

1 Червня 2020 20:14
Демократична Республіка Конго оголосила про новий спалах лихоманки Ебола.

Про це пише Reuters, повідомляє Бабель.

Спалах захворювання зафіксували в місті Мбандака. До цього такі ж випадки були приблизно за 1 000 км — на сході країни.

Міністр охорони здоровʼя Етени Лонгондо сказав, що у місті вже померли чотири людини. У них діагностували лихоманку Ебола в біомедичній лабораторії в столиці країни Кіншасі.

Спалах підтвердив Генеральний директор Всесвітньої організації охорони здоровʼя Тедрос Аданом Гебрейесус. Він нагадав, що коронавірус — це не єдина загроза здоровʼю людей.
Конго щосили намагається покласти край майже дворічній епідемії лихоманки Ебола поблизу своїх східних кордонів з Руандою і Угандою. За цей час від лихоманки загинуло більше 2 200 осіб.

У березні 2020 року в Конго повідомили, що вилікували останнього пацієнта з лихоманкою Ебола. Тоді ВООЗ заявила про завершення епідемії цієї хвороби.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus