USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

У Ковелі Volkswagen на шаленій швидкості зніс паркан і врізався у стіну будинку. Фото

8 Травня 2020 21:44
На вулиці Ярослава Мудрого у Ковелі вночі трапилась аварія: Volkswagen на великій швидкості зніс паркан та врізався у стіну житлового будинку.

Про це у фейсбуці повідомила Юлія Міркос.

«Спочатку скажу коротко, дякувати Богу всі живі і це найголовніше! Набираю текст і трусяться руки. Не знаю скільки часу ще будемо відходити від цього жахіття. Сьогодні вночі прокинулася від жахливого удару, забігаю в кімнату до батьків, вмикаю світло, а там стіна пилу. Я не розумію що робиться. Там спали батьки. Кричу чи живі, бо нічого не видно. Живі, Слава Богу, живі!

Машина Wolkswagen Touran влетів на великій швидкості, зніс паркан сусідів і вїхав в кімнату. Кімната зруйнована вщент, в сусідів по стіні пішли тріщини. А там в кімнаті спало троє маленьких діток.

В салоні двоє молодих хлопців, і двоє дівчат одна в тяжкому стані, решта ніби нормально. Поліція приїхала, зафіксували деталі ДТП, пофотографували будинок ззовні. В середину ніхто не заходив, цілий день чекали щоб хтось зафіксував збитки, 8.05 в 19:34 самі подзвонили на 102, чекаємо вже більше години і тиша. Вночі хлопці обіцяли прийти вранці і обсудити як бути з будинком. Прийшли під обід, просто подивилась і все. Прошу розповсюдити інформацію щоб люди які це скоїли відповіли за свої вчинки», – йдеться у дописі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Нострадамус Показати IP 9 Травня 2020 07:47
4 д*била-это сила!... Машину купили, а на мiзки грошей не вистачило... Отак дiтки граються... Тiльки iграшки якiсь у них не дитячi... I оточуючим людям бiда!
лучанин Показати IP 9 Травня 2020 10:46
повезло хлопцям що будинок не капітальний.
Саша Показати IP 9 Травня 2020 13:19
забрати права на десять років + штраф + відшкодування збитків, думаю буде справедливо.
Віра Показати IP 12 Травня 2020 02:02
Помінятись хатою Хай тут живуть і ремонтують

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus