USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Ковелі Volkswagen з п'яним водієм перекинувся на бік

12 Вересня 2018 13:33
Патрульні у ніч на 12 вересня, у Ковелі, помітили Volkswagen, який перетнув суцільну лінію дорожньої розмітки.

На вимогу зупинитись водій не реагував, збільшував швидкість та неодноразово порушував Правила дорожнього руху, інформує прес-служба патрульної поліції Волині.

На перехресті вулиць Грушевського-Некрасова автомобіль зіткнувся з ВАЗом, який виїжджав з другорядної дороги. Обидва транспортні засоби отримали механічні пошкодження. Люди не постраждали.

Інспектори встановили, що водій Volkswagen, якому всього 20 років, перебуває в стані сп’яніння – 1, 79 проміле. На нього оформили необхідні адміністративні матеріали.

Ще одного нетверезого водія виявили на автодорозі Н-22. Побачивши службовий автомобіль поліції, водій Audi намагався втекти: його зупинили на посту в Цумані.

На 27-річного водія оформили необхідні матеріали за порушення.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
про Показати IP 13 Вересня 2018 16:52
опа

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus