USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Ковелі агресивний чоловік напав на поліцейську, намагаючись забрати її зброю

26 Липня 2019 10:07
Учора в Ковелі патрульні отримали виклик про підозрілу особу, яка проводиться агресивно на бульварі Лесі Українки, інформує патрульна поліція Волині.

На місці події встановили, що 51-річний чоловік, мешканець Запорізької області, виражався нецензурною лайкою на адресу громадян. Коли поліцейські зробили йому зауваження, не припинив своїх дій і почав лаятись і в бік правоохоронців.

Патрульні прийняли рішення затримати зловмисника.

Перебуваючи у медзакладі, де його мали освідувати, він спробував звалити з ніг поліцейську та хотів заволодіти її зброєю. До порушника застосували газ та кайданки.

Згодом на нього склали 2 протоколи (злісна непокора, дрібне хуліганство).

Також на місці працювала слідчо-оперативна група: чоловіку загрожує і кримінальна відповідальність, згідно зі ст. 342 Кримінального Кодексу (опір поліцейським).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Шолом! Показати IP 26 Липня 2019 10:48
Необходимо как в США-нарушитель имеет право молчать! Полиция в нашей стране абсолютно не защищена!
Іван Показати IP 26 Липня 2019 10:54
Здичавілий !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus