USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Ковелі на об'їзній зіткнулись дві автівки

29 Червня 2020 20:52
Дорожньо-транспортна пригода за участі автомобілів Citroen C5 та Volkswagen Passat B5 трапилась сьогодні, 29 червня, у Ковелі на об’їзній.

Про це Інформаційне агентство Волинські Новини повідомили очевидці.

Зі слів очевидців, аварія трапилась близько 20:30 на мості через річку Турія, що у Ковелі, через ускладнений рух даною ділянкою дороги у зв’язку з заторами. Так, рухаючись у «тягнучці», водій Volkswagen «спіймав гав», і в’їхав у задню частину Citroen.

«Учасники дорожнього руху зазвичай повертаються цією ділянкою дороги із відпочинку на Шацьких озерах, тому після вихідних затори тут звична справа. Спека, у водіїв пригальмована реакція, тож водій Volkswagen не загальмував, не побачивши, що попереду гальмує Citroen. Тепер затор ще більший», – розповідає свідок ДТП.

На щастя, у аварії ніхто не постраждав. Унаслідок зіткнення Volkswagen отримав механічні ушкодження передньої частини, а Citroen – задньої.

На місці автопригоди поліції немає. Учасники ДТП дійшли спільної згоди між собою про оформлення європротоколу.
Раніше ми повідомляли ДТП на вулиці Варшавській у Ковелі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus