USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Ковелі неуважний водій Volkswagen врізався у Daewoo

2 Червня 2023 11:30
Вчора близько 16-ї години на вулиці Варшавській у Ковелі трапилася дорожньо-транспортна пригода.

Коли інспектори прибули за вказаною адресою, то з’ясували, що 23-річний водій автомобіля Volkswagen Touareg не стежив за дорожньою обстановкою та під час зміни напрямку руху не переконався у безпеці маневру. Через це він і здійснив зіткнення з автомобілем ЗАЗ-Daewoo, яким керував 36-річний чоловік, інформує патрульна поліція Волині.

На щастя, в автопригоді ніхто не постраждав, а от транспортні засоби отримали механічні пошкодження. Керманичі пройшли огляд на стан сп’яніння, який показав, що чоловіки – тверезі.

На водія Volkswagen поліцейські склали адмінматеріал за ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило механічні пошкодження транспортних засобів) КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus