USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

У Ковелі представники 14 ОМБр вручили пам’ятні відзнаки сім’ям загиблих побратимів

12 Березня 2024 18:49
Сьогодні у Ковелі рідним загиблих бійців 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого вручили відзнаки «Князівські хрести Героя «Навіки в строю», яку впроваджено з ініціативи командування військової частини.

Про це повідомляє Ковельська міська рада.

Урочиста церемонія проходила у Палаці учнівської молоді. У ній взяли участь міський голова Ігор Чайка, начальник Ковельської районної військової адміністрації Ольга Черен, старости громад.

Від початку свого створення – у грудні 2014 року – 14 ОМБр виконувала найскладніші бойові завдання у зоні проведення АТО. Київщина, Житомирщина, Миколаївщина, Донеччина, Харківщина – так пролягає бойовий шлях військової частини за час повномасштабного вторгнення.
«Ця відзнака – свідчення про те, що побратими, які полягли в боях, зробили надважливу справу – захистили кожного з нас ціною власного життя. Вони навічно залишаються в строю, вони разом з нами – живими до кінця будуть боронити Україну, будуть невидимим захистом для усіх нас», – йдеться у повідомленні.
Читати ще: «Були важкі бої»: у 14 бригаді розповіли про перші дні повномасштабної війни і нові бойові завдання

За наказом командира військової частини заступник командира 14 бригади з морально-психологічного забезпечення, підполковник Василь Лапчук вручив почесні відзнаки «Почесний хрест Героя» (посмертно) рідним загиблих Героїв з Ковельського району, серед них – з нашої громади:

Арсеніка Василя Миколайовича;

Богдана Петра Володимировича;

Воробея Ярослава Миколайовича;

Дементьєва Олександра Анатолійовича;

Дмитрука Олександра Степановича;

Килиби Леоніда Петровича;

Королюка Ростислава Ростиславовича;

Кравчика Юрія Леонідовича;

Крисюка Володимира Максимовича;

Лукашука Андрія Миколайовича;

Поліщука Мирослава Олександровича;

Ягоди Дмитра Вікторовича.

Читати ще: Військовим 14 ОМБр з нагоди 9-ї річниці створення бригади вручили державні нагороди
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus