USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.97

У Ковелі в працівника котельні виявили наркотики та пристрої для їх вживання

13 Квітня 2021 16:25
У Ковелі працівника котельні, який повідомив про проникнення, затримали з наркотиками.

Про це інформує пресслужба поліції Волині.

Повідомлення про проникнення до однієї із котелень Ковеля зловмисника надійшло до поліції вчора, близько 3 ночі. Розповів про злодіяння один із працівників котельні. Під час опрацювання виклику та спілкування із заявником співробітники патрульної поліції помітили, що він веде себе підозріло, тому провели превентивний поліцейський захід – поверхневу перевірку. У 35-річного громадянина правоохоронці виявили кристалічну речовину, схожу на Альфа PVP.

На місце події одрузу ж викликали слідчо-оперативну групу Ковельського районного управління поліції. Під час огляду приміщення слідчі виявили два згортки із зеленою речовиною, зовні схожою на канабіс, близько 10 г Альфа PVP, пристрої для вживання наркотичних засобів та психотропних речовин, полімерні пакети. Усе це вилучили та направили на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС.

Відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 5 років обмеження волі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus