USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

У Ковелі відновив роботу дитсадок, який відвідуватиме 60 вихованців

10 Січня 2023 20:22
У Ковелі 9 січня відновив роботу заклад дошкільної освіти № 9 «Пролісок», там працюватиме 4 групи.

Про це повідомляє Ковельська міська рада.

За словами начальника управління освіти Віктора Бичковського, його мають змогу відвідувати 60 вихованців. Укриття для діток підготували у приміщенні ЗЗСО № 12.

Зі слів міського голови Ковеля Ігоря Чайки, це єдиний великий дошкільний заклад у мікрорайоні Ковель-2.

«Обов‘язкова умова для роботи офлайн – наявність укриття, для якого приміщення садка було непридатне.

Тож вихователі та діти користуватимуться одним із приміщень укриття сусідньої школи № 12, відстань від садка до якої менше 100 метрів. В укритті якраз завершили ремонт.

Приміщення розраховане на 77 осіб. Всередині налаштована система вентиляції, є місця для тривожних валізок, відремонтовані та розфарбовані стіни, зроблена підлога, є санітарний та медичний куточки, в контейнерах – іграшки та набори дитячої творчості.

«Незабаром від садка до укриття навпростець буде прокладена доріжка, щоб діти й вихователі швидко й комфортно дісталися укриття під час повітряної тривоги, – якраз готуємо проєктно-кошторисну документацію», – зазначив міський голова.
У Ковельській громаді станом на 10 січня 2023 року офлайн працюють 11 закладів дошкілля та 9 шкіл, де є найпростіші укриття.

Читати ще: У ковельських навчальних закладах відремонтували три укриття: дві тисячі учнів навчатимуться офлайн
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus