USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Ковелі завалилася стіна парку атракціонів

21 Травня 2018 11:09
У ковельському містечку атракціонів впала стіна.

Сталося це вночі 21 травня, адже, за словами директора КП «Ковельський міський парк культури і відпочинку імені Лесі Українки», яке опікується дитячим містечком атракціонів, Олександра Старчука, ще вчора ввечері все було гаразд, повідомляє ПроКовель.

До слова, частина цегляного паркану, яким огороджене містечко, у свій час теж падала. Тоді вдалося залатати дірку тією ж цеглою, яка залишилася непобитою.

Нині ж завалився паркан, що поряд із пошкодженою колись ділянкою. Директор підприємства стверджує, що огорожа, яка впала, була попередньо кимось пошкоджена, тому не втримала навантаження. Про цей інцидент вже повідомлена поліція.

Варто нагадати, що на території дитячого містечка атракціонів розміщені й атракціони підприємця, який, за словами Олександра Старчука, має у своєму штаті сторожа.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Бе Показати IP 21 Травня 2018 11:23
"Проффесіонали" зводили ту стіну. Або тендер. Хто дешевше.
valdis peish Показати IP 21 Травня 2018 11:55
вони шо там зовсім з глузду зьіхали стіну в пів цегли мурувати а де перевірки чі бабло все вирішує
каратист Показати IP 21 Травня 2018 12:03
це ми каратисти в ночі прийоми відпрацьовували на цій стіні
Ковельчанка Показати IP 21 Травня 2018 12:52
Та стіна вже давно на соплях трималася. Ще місяці 2 назад, як ми йшли тією дорогою, якийсь чоловік казав відійти далі, бо стіна була геть під нахилом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus