USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У кожного восьмого українця єдиний пароль на всі облікові записи

10 Травня 2020 19:18
Кожен восьмий українець використовує один пароль на всі облікові записи.

Про це повідомляється в дослідженні Fabrizio Ward для Visa, пише УНІАН.

54% українців використовують кілька різних, але не унікальних паролів, а унікальний пароль для кожного облікового запису використовують 34%.

З усіх способів ідентифікації користувачі в Україні вважають найбільш надійними відбиток пальця (89%), сканування сітківки (87%), одноразовий пароль (83%) і сканування особи (73%), свідчать результати дослідження.

Майже всі опитані мінімум один раз користувалися біометрією для ідентифікації. При цьому 67% опитаних українців вважають, що біометрія швидше, ніж пароль, а 71% - вона простіше.

Уточнюється, що найчастіше респонденти використовували відбитки пальців (66% - мінімум один раз, 36% - регулярно) та рідше - розпізнавання особи (35% - хоча б один раз, 13% - постійно).

Найменш популярними виявилися поведінкова біометрія та розпізнавання голосу, які відповідно 28% і 27% опитаних використовували мінімум по одному разу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus