USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У крові водія мікроавтобуса 2,18 проміле алкоголю: подробиці нічної ДТП у Луцьку

9 Червня 2023 11:26
У ніч на 9 червня, під час дії комендантської години, на вулиці Чернишевського трапилася дорожньо-транспортна пригода. Керманич автомобіля Opel Vivaro не вибрав безпечної швидкості, не врахував дорожньої обстановки й не впорався з керуванням, через що здійснив наїзд на опору лінії електропередач. Після цього автівку відкинуло на проїзду частину і вона перекинулася.

Як інформують у патрульній поліції Волині, на місце події прибула карета медиків, проте їхньої допомоги ніхто не потребував.

Також патрульні встановили, що водій перебував у стані алкогольного сп’яніння. Drager показав результат 2,18 проміле, що перевищує допустиму норму в 11 разів.

На керманича склали адміністративні матеріали за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило механічні пошкодження транспортних засобів) КУпАП.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Радувець Ларіса Показати IP 9 Червня 2023 12:40
За цього виродка купа людей була без інтернету довгий час! П'яне у комендантську годину ганяє і нуль відповідальністі!
Закон Показати IP 9 Червня 2023 13:03
Автівку конфіскували на користь ЗСУ ????
Василь Показати IP 9 Червня 2023 16:09
Відсутність адекватного покарання стимулює надалі такі випадки зі смертельним фіналом. Все придумано до нас-робіть як у людей-з конфіскацією знарядь вбивства(авто).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus