USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

У Києві депутати від партії Порошенка роздають виборцям торти Roshen

6 Березня 2019 15:09
У Києві 4 березня відбувся концерт на честь «свята весни», після якого від імені партії чинного президента Петра Порошенка БПП людям, які на нього прийшли, роздавали торти Roshen.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив киянин Михайло Ковальчук, пише Страна.

Він опублікував ролик, на якому видно, як людям за списками видають торти Roshen. Події розгортаються на вулиці Заслонова, 18 – в палаці культури «Дарниця». Автор відео зазначає, що роздавати торти варто було б після виборів – а так це очевидний підкуп виборців.
При цьому на відео зафіксовано запрошення на цей захід з текстом: «Будемо раді бачити вас на концерті з нагоди свята весни 4 березня 2019 року, початок об 11:00. Місто Київ, вулиця Заслонова, будинок 18, Палац культури «Дарниця». При цьому підписано воно чотирма іменами: Олександр Супруненко, Віталій Павлик, Юлія Ярмоленко, Юрій Сулига.

Олександр Супруненко – депутат Верховної Ради, а Віталій Павлик, Юлія Ярмоленко, Юрій Сулига – депутати Київради від БПП.

Користувачі соцмереж зазначають, що такий підкуп виборців для Порошенка набагато вигідніший за інші схеми – виплати матдопомоги, монетизації субсидій тощо, адже собівартість одного торта на підприємстві – близько 40 гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Навуходоносор Показати IP 6 Березня 2019 17:09
А настоящие "вишенки" на свои торты "шоколадный" получит в последний день марта!
Тор Показати IP 6 Березня 2019 20:13
Скоріше б це сталось

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus