USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Києві на турнірі з рукопашного бою волинські спортсмени здобули 10 медалей

29 Листопада 2021 20:36
На V Всеукраїнському турнірі з рукопашного бою серед юнаків, який проходив у Києві, волинські спортсмени здобули п'ять золотих, три срібні та дві бронзові медалі.

Про це повідомляє Федерація рукопашного бою міста Луцька.

28 листопада 2021 року в м. Києві відбувся V Всеукраїнський турнір з рукопашного бою серед юнаків, присвячений пам'яті військовослужбовців та працівників правоохоронних органів, які загинули при виконанні службових обов'язків. Змагання проходили серед хлопців та дівчат віком від 10 до 15 років. Турнір був традиційним та досить представницьким, а за рівнем підготовленості учасників та їхнього кількісного складу мало чим поступався чемпіонату України. Так, цьогоріч у ньому брали участь понад 500 спортсменів із 18 регіонів України.

Волинську область на турнірі представляли спортсмени Волинського обласного спортивного клубу «Магістр» та клубу східних єдиноборств імені Сергія Трикоза «BUSHIDO». Незважаючи на те, що у переважній більшості вагових категорій було понад 20 учасників, волинянам вдалося здобути гарний результат. Так, третю сходинку п’єдесталу та бронзові нагороди турніру вибороли Приймак Артем та Сацюк Максим (обоє спортсмени КСЄ «BUSHIDO»); другу сходинку та срібні нагороди завоювали Рижук Максим (КСЄ «BUSHIDO»), Зіник Дмитро та Солонінка Максим (ВОСК «Магістр»); а чемпіонами турніру стали Урда Ярослав, Ващук Володимир, Іваникович Василь (КСЄ «BUSHIDO»), Михальчук Остап та Яковчук Давид (ВОСК «Магістр»).

Окрім того, рішенням суддівської колегії Яковчук Давид отримав окрему відзнаку за бійцівські якості та кращу техніку на цьому представницькому турнірі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus