USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Києві невідомий погрожує підірвати міст, під'їхали бронемашини

18 Вересня 2019 18:16
У Києві проводять спеціальну поліцейську операцію через те, що на мосту Метро невідомий погрожує вибухом. Про це повідомив начальник Головного управління Національної поліції у місті Києві Андрій Крищенко, передає УНН.

«Невідомий здійснює постріли і погрожує вибухом. Ми проводимо спеціальну поліцейську операцію. Нині тут перебувають представники усіх служб. Рух автомобілів і поїздів на мосту перекрито», – повідомив Крищенко.

Також, правоохоронці ввели у столиці спеціальний оперативний план. Наразі на місці події знаходиться керівництво Головного та територіального управлінь поліції, наряди патрульних, кінологи зі службовими собаками, спецпризначенці та фахівці вибухотехнічної служби.

До мосту метро виїхали кілька бронеавтомобілів.

За даними ЗМІ, чоловік приїхав на міст на авто марки Opel. Він є вихідцем з Криму, і у червні цього року добровільно здав поліції 1 кг вибухівки та 88 патронів, які він нібито випадково знайшов.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Опа Показати IP 18 Вересня 2019 20:05
сруський мір приїхав в гості...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus