USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.85 40.20
  • PLN 9.85 10.10

У Лесиному виші нагородили переможців змагань з бадмінтону

8 Березня 2024 23:38
Ректор Волинського національного університету імені Лесі Українки Анатолій Цьось та директор Навчально-наукового інституту неперервної освіти ВНУ імені Лесі Українки, кандидат педагогічних наук Олег Дикий нагородили переможців змагань з бадмінтону.

Про це повідомляє пресслужба вишу.

5–6 березня 2024 року з метою популяризації бадмінтону у спортивному залі навчального корпусу № 1 проведено змагання серед студентських команд університету. Головний суддя змагань – директор навчально-наукового інституту неперервної освіти ВНУ імені Лесі Українки Олег Дикий; головний секретар – доцент кафедри соціальної роботи та педагогіки вищої школи Андрій Колосок. Активну участь в організації та проведенні змагань взяли викладачі кафедри здоров’я та фізичної культури: Олександр Малімон, Ольга Касарда, Петро Герасимюк.
Читати ще: PRofessional Small Talks: студентів-журналістів ВНУ навчали кризових комунікацій під час війни

Призові місця посіли команди: факультету міжнародних відносин – 3 місце; факультету біології та лісового господарства – 2 місце; факультету економіки та управління – 1 місце. Кращим гравцем змагань визнано Вікторію Франчук – студентку 2 курсу факультету економіки та управління.
Читати ще: Як не нашкодити і водночас розповісти про важливе: у ВНУ навчають військових журналістів

Ректор Анатолій Цьось подякував організаторам змагань, вручив грамоти і солодкі подарунки, а також закликав продовжувати розвивати бадмінтон в університеті і активно готувати представників Університету Лесі Українки до універсіади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus