USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У лікарні Нововолинська облаштують новий кабінет комп’ютерної томографії

22 Вересня 2020 21:48
На капітальний ремонт приміщень для кабінету комп’ютерної томографії комунального некомерційного підприємства «Нововолинська центральна міська лікарня» для відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги, що на проспекті Перемоги, скерують понад мільйон гривень.

Відкриті торги для пошуку підрядника медичний заклад у Нововолинську вже оголосив. Тендерні пропозиції прийматимуть до 29 вересня.

Очікувана вартість робіт становить 1,1557 мільйона гривень.

За ці кошти заплановано здійснити такі роботи: мурування стін, заміна дверей та вікон, облаштування підлоги з лінолеуму, внутрішнє опорядження, улаштування залізобетонних фундаментів, прокладання трубопроводів водопроводу, каналізації та опалення, встановлення нових опалювальних радіаторів, улаштування систем вентиляції та кондиціонування, монтаж електрообладнання та електроосвітлення та встановлення протипожежної сигналізації.

Капітальний ремонт приміщення для кабінету комп’ютерної томографії мають завершити до шостого листопада цього року. Гарантійний термін експлуатації кабінету становитиме десять років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus