USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Любешеві відремонтують корпус коледжу ЛНТУ

16 Липня 2019 16:34
Навчально-адміністративний корпус Любешівського технічного коледжу Луцького національного технічного університету, що на вулиці Брестській, 7 капітально відремонтують.

Відкриті торги для пошуку підрядників коледж уже оголосив. Тендерні пропозиції прийматимуть до 1 серпня, а аукціон має розпочатися 2 серпня.

Очікувана вартість робіт становить 3 мільйона гривень.

Ремонт включатиме розбирання, демонтаж, очищення приміщень від сміття, мурування стін та перегородок, підсилення стін металевими обоймами, стяжками, улаштування перекриттів, заміну покрівлі, нарощування вентиляційних каналів тощо.

Серед вимог до учасників торгів – наявність необхідного обладнання, працівників відповідної кваліфікації та документально підтвердженого досвіду виконання аналогічних робіт.

Капітальний ремонт мають завершити до 31 грудня 2019 року.

Нагадаємо, у серпні 2017 року на Волині обвалилося чотири поверхи стіни Любешівського технічного коледжу. Тривалий час справа із відбудовою так і не могли рушити з місця. Народний депутат Ірина Констанкевич неодноразово зверталась до Міністра освіти та Міністерства фінансів з проханням віднайти кошти у державному бюджеті України для того, аби була можливість проводити роботи з ліквідації обваленої стіни, укріплення існуючої конструкції та у подальшому відновлення навчально-адміністративного корпусу.

Раніше Міністр освіти Лілія Гриневич у відповідь на запит нардепа зазначила, що кошти можна було віднайти у резервному фонді Державного бюджету, однак адміністрація ЛНТУ ніяк не могла подати необхідні документи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus