USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Вчена рада ЛНТУ проголосувала за звільнення директора коледжу

25 Квітня 2016 14:26
Вчена рада ЛНТУ під час засідання розглянула питання про звільнення директора Технічного коледжу Святослава Козачука.

Нагадаємо, відповідно до наказу ректора Луцького національного технічного університету Петра Савчука була здійснена перевірка ТК Луцького НТУ в контексті розгляду питання «Звіт директора Технічного коледжу Луцького НТУ Святослава Козачука про роботу з організації навчально-методичного, виховного процесу та завдання з їх покращення».

За результатами перевірки комісія рекомендувала притягнути директора коледжу до дисциплінарної відповідальності. Тому 12 квітня відбулася вчена рада, на якій таємним голосуванням прийняли рішення рекомендувати звільнити Святослава Козачука з посади директора Технічного коледжу Луцького НТУ за порушення умов контракту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
Колишній студент Показати IP 25 Квітня 2016 15:21
Козачук дядько не поганий, а от жінка у нього тітка противна. Це все її вина. Краще б її звільнили.
12345 Показати IP 25 Квітня 2016 16:50
Згідна! Жінку потрібно звільняти
Інна Показати IP 25 Квітня 2016 17:41
Все дуже просто якщо дружина директора працює під його керівництвом то це пряма дорога до скандальних ситуацій і ганьби. Колектив в такому випадку отримує 2 директора)) як прийнято мужик -директор нормальний, а от його жінка стає відразу стервом ще тим.. .
Я Показати IP 25 Квітня 2016 18:08
Гнати дружину Козачука в "тришия" треба, вона не лише йому життя псує, а й шкодить іміджу навчального закладу. Таким на базарі оселедцями торгувати і там скандали робити.
Ми Показати IP 25 Квітня 2016 20:01
Правильно треба було вигнати ту .... і все було б добре а Козачука шкода він добрий і розумний від нього можна повчитися навіть і ректору,Удачі Козачуку
ЛВПУ Показати IP 25 Квітня 2016 20:24
В свій час директора ЛВПУ батова також потурили не без заслуг його дружини (музикант дитячого садка за освітою, в училищі працювала керівником гуртка і бібліотекарем), яка на все училище заявила: "Должность директора нам обошлась в 5 тысяч у.е. Мы же должны эти деньги как - то отмыть ....." А сам батов не даремно не хотів переводити ЛВПУ в підпорядкування ЛНТУ - відчував ....
5 копійок... Показати IP 25 Квітня 2016 23:50
цікаво, чи звільнили директора коледжу.......це рекомендація щодо звільнення...чи ректор видав наказ чи просто ганьбить козачука, ось що цікаво.... а то складається враження, що викидають купу дезінформації-а підтвердження-де?...деза йде попереду-містом гуляє, козачук не остання там людина, у багатьох на слуху ця інфа! підставою рекомендувати до звільнення є п8-порушення умов контракту-яких саме, цікавенько б взнати, а то пишуть різне- а конкретики- ноль......Р.S. на заборі тоже всяке пишуть...що конкретно предявили і що не влаштувало ректора? працював коледж під політехом-було чіки все... прийшов новий ректор-і що раптом все погано-препогано стало...то будь-кого,хто новому господару не подобається чи не по зубах-можна з землею рівняти???!!!
1601 до 5 копійок... Показати IP 26 Квітня 2016 09:29
Цілком з Вами згідна. Потрібно свою "людину" прилаштувати на це місце- ось і все.
Інсайдер до 5 копійок... Показати IP 26 Квітня 2016 13:31
Скажу так, просто Козачук все життя ділився не з тими. Прийшли до влади інші, ну і він з жінкою вирішили відокремити коледж з підпорядкування ЛНТУ. Грошикі би з бюджету капали не через руки Савчука а напряму. Звичайно ж ректору таке не сподобалося, ось він і вирішив втрутитись. В коледжі була оказана якісна оборона "крєпості" з недопусками до документації, лікарняними відповідальних осіб і іншим замилюванням очей. Тому вирішили діяти так. Щодо звільнення не маю точної інформації, але ВО директора, уже здається давно хтось інший.
Лучанин Показати IP 26 Квітня 2016 11:54
Козачук на лікарняному. На його місце не можуть нікого поставити поки він на роботу не вийде ...
лучанка Показати IP 26 Квітня 2016 18:33
шо ви переймаєтесь - буде мати 900 год. фізкультури + пенсія, а жінка ще півтори ставки...точно як в9 пту у сімейства батових..та ще двох екс-директорів...ну й знайшли вже новину...
колишній випускник Показати IP 4 Травня 2016 23:05
заклад коледжу один з кращих, тому і конкурс чималий, новий ректар вкурив фішку-рішив на все готовеньке-просто загребти? хай в себе порядки наведе, а то шоб сесію здати в політєсі-треба на заробітки перш зїздити...
мама випускника коле до колишній випускник Показати IP 5 Травня 2016 14:38
То так! кого треба гнати з коледжу то тих хто разом з новим ректором заробляє тільки на батьках і дітях бабло! там зараз у коледжі син казав ( там вчится його друг)заправляє і все крутить щоб вигнати директора Козачука колишня класна керівничка сина Міськів О.В., яка при випуску мого сина у 2015 році агітувала за вступ в Політех а хто хотів то брала по10000 і вже ділилася ж з новим ректором. А потім запросила від групи на випуск коштовні сережки Що коштували більше 5000! Оце так ми міняємо керівництво! Козачуку я не давала за вступ та за навчання не платила а то такі як Міськів О.В. будуть владарювати (не знання давати)а ми батьки будемо на заробітки їздити і платити хабарникам гроші. Ганьба ректору та його жадібним прислугам!
колишній випускник до мама випускника коле Показати IP 6 Травня 2016 17:29
коли я вчився, вона теж чимало брала, а зараз друзі кажуть що по пару заходів здають-самі понімаєте як!!! а педегог вона ніякий...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus