USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Любешові пожежна частина залишилась без зв`язку

19 Вересня 2017 15:18
Від учорашнього вечора без зв’язку у Любешові залишилась пожежна частина та три вулиці. Невідомі пошкодили телефонні дроти.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив помічник народного депутата від УКРОПу Ірини Констанкевич Сергій Неймарк.

«Вчора близько 22:15 вечора у приміщенні підприємства ВКП «Любешівсервіс», де знаходиться приймальна народного депутата України Ірини Констанкевич та офіс Любешівської районної організації політичної партії «Українське об'єднання патріотів – УКРОП», перестали працювати стаціонарні телефони та інтернет-зв'язок. Сьогодні вранці під час огляду прилеглої території були виявлені порізані проводи. Таким самим способом зловмисники без зв'язку залишили пожежну частину, вулиці Бондаренка, Грушевського та частину вулиці Незалежності. Що це? Диверсія чи боротьба за клієнтів між інтернет-провайдерами буде з'ясовувати поліція», – зазначив Сергій Неймарк.

Чоловік також закликав небайдужих жителів селища Любешів повідомити будь-яку інформацію про зловмисників, які спричинили великі незручності для населення і проблеми у роботі підприємств та організацій.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus