USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

У Любомлі ексгумували тіло жінки, яка померла після пологів

20 Червня 2018 16:34
Любомльчанка Юлія Оніщук після народження третьої дитини померла у районній лікарні 12 лютого 2018 року. Родичі породіллі звинувачують лікарів у непрофесійності, інформує Район. Любомль.

За словами очевидців, у середу, 20 червня, на міському кладовищі здійснили ексгумацію тіла Юлії Оніщук, яке доставили у районний морг, де й проводять експертизу, аби з’ясувати причину смерті.

Нагадаємо, 9 лютого Юлія Оніщук народила третю дитину, однак втратила багато крові. Аби врятувати маму трьох дітей, небайдужі жителі району здавали кров. Однак через три дні, 12 лютого, жінка померла. Родичі померлої породіллі з Любомля звинувачують лікарів у непрофесійності.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «У ЮЛІЇ ДВІЧІ ЗУПИНЯЛОСЯ СЕРЦЕ», - БАТЬКИ ПРО СМЕРТЬ ПОРОДІЛЛІ НА ВОЛИНІ

У справі про смерть породіллі із Любомля Юлії Оніщук з’явились перші офіційні висновки. Своє слово сказала клініко-експертна комісія, яку скликали при Волинському управлінні охорони здоров’я. Так, основною причиною смерті породіллі медики вважають травму селезінки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
121 Показати IP 20 Червня 2018 18:55
Та не ексгумацію потрібно було проводити с трепанацію черепа чоловікові. Треба було дружину відразу везти до лікарні (краще зразу в луцьк) а не чекати не знати чого. Втратив час а тепер щось довести комусь хоче.
медики Показати IP 21 Червня 2018 08:02
Соромно звинувачувати родичів , їм і так важко. В медичному закладі від травми селезінки людина гинути не повинна.
121 до медики Показати IP 21 Червня 2018 15:56
Звичайно не доречне порівняння але виходить що треба до лікаря не з 0-ю стадією раку звертатися а з 4-ю. І вимагати негайного зцілення
приклад Показати IP 21 Червня 2018 18:52
У 80-х роках минулого століття в одній з сільських лікарень Рожищенського району померла дитина вчителів. Був поставлений абсолютно неправильний діагноз. Лікар "перемалювала" історію хвороби, переписала медичну карточку, але це її не врятувало. Була проведена ексгумація і лікар була засуджена на 5 років реального покарання. Зло має бути покаране. Втрата дитини - велике горе для батьків. А такі лікарі нехай каструють поросят чи кошенят.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus