USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Лівії затонуло судно з мігрантами: загинуло 100 осіб

12 Вересня 2018 09:27
В Середземному морі біля узбережжя Лівії затонуло судно з мігрантами, в результаті загинули більше 100 осіб, з-поміж них 20 дітей.

Про це повідомляється на сайті організації Лікарі без кордонів, пише Укрінформ.

"Два гумові човни покинули лівійське узбережжя вранці в суботу. На кожному з човнів перебувало понад 160 мігрантів із країн Північної Африки і Близького Сходу. В цей день один із човнів здувся і затонув. В результаті з усіх дорослих і дітей, що знаходилися на борту, вижили тільки 55 осіб. Серед загиблих було понад 20 дітей", - йдеться у повідомленні.

На наступний день після аварії лівійська берегова охорона доставила 276 осіб в порт Хомс, за 120 км на південний схід від столиці Лівії Тріполі. В організації заявили, що врятованих незаконно утримують під вартою, деякі з них потребують госпіталізації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus