USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Лондоні судимий за тероризм чоловік влаштував різанину

3 Лютого 2020 08:15
2 січня на півдні Лондона на шосе Стрітхем чоловік із ножем накинувся на перехожих. У результаті постраждали троє людей.

Правоохоронці ліквідували зловмисника. Ним виявився 19-річний Судеш Амман, якого кілька днів тому звільнили з в’язниці, пише ТСН з посиланням на DailyMail.

Два роки тому хлопця засудили до трьох років та чотирьох місяців ув’язнення за зберігання та розповсюдження терористичних документів. Кілька днів тому Аммана достроково звільнили. Увесь цей час поліціянти слідкували за молодиком, оскільки підозрювали його у підготовці теракту.

2 січня Судеш Амман здійснив крадіжку в одній з лондонських крамниць та з ножем напав на двох людей. Чоловіка, якого екстреміст вдарив ножем у живіт, шпиталізували у важкому стані. Іншу потерпілу він поранив в ногу, загрози її життю немає. Ще одна потерпіла отримала легкі ушкодження, попередньо, спричинені уламками скла, яке розбилося від пострілу полісменів.

Відомо, що застрілений екстреміст пропагував у месенджерах ідеали «Аль-Каїди», а також казав, що хотів би здійснити терористичну атаку. Раніше Амман просив свою дівчину вбити її батьків, оскільки вони належали до «куфрів».

Після цього випадку прем’єр-міністр Великобританії Борис Джонсон заявив, що у понеділок уряд обговорить можливість впровадження «кардинальних змін у системі, що стосуватимуться засуджених за терористичні злочини».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus