USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.86 10.10

У Лондоні затримали підозрюваних у крадіжці картини Бенксі

24 Грудня 2023 23:02
У п’ятницю, 22 грудня, в південному Лондоні двоє чоловіків викрали нову картину британського вуличного художника Бенксі через годину після того, як він підтвердив своє авторство. Йдеться про картину – дорожній знак «Стоп», на якому намальовані три військові безпілотники.

У районі Пекхем, де розташовувався знак, двоє чоловіків швидко зняли новий витвір Бенксі за допомогою болторізів, після чого один із крадіїв втік із розмальованим знаком.

У суботу поліція Лондона заявила про затримання одного з чоловіків. У неділю поліція Лондона затримання другого чоловіка.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє ВВС.

За інформацією поліції, другому підозрюваному у справі викрадення нового твору Бенксі близько 40 років. Він перебуватиме під вартою.

Після викрадення картини місцева влада одразу встановила новий дорожній знак задля уникнення загрози для людей під час дорожнього руху.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus