USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

У лучанина в гаражі знайшли 3 кг бурштину та наркотики

27 Липня 2020 15:37
У п'ятницю, 24 липня, співробітники управління карного розшуку ГУНП у Волинській області провели санкціонований обшук у гаражі 49-річного лучанина та виявили близько 3 кг каміння, ззовні схожого на бурштин, та речовину рослинного походження, ззовні схожу на канабіс, насіння цієї ж рослини та електронні ваги.

Про це повідомляє поліція Волині.

За цими фактами слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 240-1 (Незаконне видобування, збут, придбання, передача, пересилання, перевезення, переробка бурштину) та ч.1 ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України.

Усе вилучене направили для проведення відповідних експертиз. Триває слідство.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus