USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Волинянину, який збував метадон та канабіс, загрожує до 10 років в'язниці

9 Жовтня 2019 15:32
Волинянин, який збував метадон та зберігав канабіс, може сісти за ґрати на 10 років.

Про це інформує пресслужба прокуратури Волині.

Камінь-Каширський відділ Маневицької місцевої прокуратури затвердив і скерував до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні про вчинення злочинів, пов’язаних із незаконним обігом наркотичних засобів, 34-річним мешканцем Каменя-Каширського.

Чоловік двічі упродовж березня-червня 2019 року збував громадянам незаконно придбану речовину з умістом наркотичного засобу – метадону – й навіть надавав власну оселю для вживання ними цієї речовини.

Цей наркотичний засіб, а також канабіс, який волинянин зберігав у оселі задля власного вживання, виявили та вилучили у нього правоохоронці у ході проведення обшуку в помешканні 27 червня 2019 року.

Чоловіка обвинувачують у кримінальних правопорушеннях, передбачених ч.ч. 1, 2 ст. 307, ч.1 ст. 317, ч.2 ст. 309 КК України.

Подальшу його долю вирішуватиме суд.

Зауважимо, що за вчинення таких злочинів Кримінальним кодексом України передбачено покарання аж до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus