USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьк до будинку Голованя завітав босоногий «Громадянин світу». Відео

30 Травня 2021 07:58
До будинку скульптора Миколи Голованя вчора, 28 травня, разом зі своєю дружиною-індіанкою дійшов 71-річний турист Володимир Несін, який босоніж пройшов 100 країн.

Про це повідомив поет і волонтер Микола Більшевич на своїй сторінці у Фейсбуці, передає Волинь-нова.

«Володимир Нєсін з дружиною індіанкою на 25-му році ходьби босоніж та 150-й тисячі кілометрів дійшов до людини, яка стільки ж виходила в своєму будинку», – йдеться у дописі.

За словами подорожнього, далі планував піти в Білорусь, але через тимчасове призупинення перетинання кордону, плани доведеться змінити.

Що відомо про мандрівника

Володимир Несін народився в Білорусі. Незабаром його батьки переїхали в Казахстан, де він прожив до 27 років. Згодом, разом з дружиною і дочкою переїхав на північ Росії. За 11 років проживання там під час відпусток разом із сім'єю, друзями та учнями ходив в гірські походи і таким чином побував майже в усіх республіках СРСР.

Володимир Несін рік працював учителем фізкультури. Під час літніх канікул Володимир Петрович організовував для своїх учнів походи по Сахаліну, Курильських островах, в Казахстан. Коли загальний трудовий стаж склав 25 років, почав подорожувати за межами колишнього Радянського союзу, пересуваючись в основному пішки. У 1999 році, будучи в Австралії, отримав паспорт «Громадянин світу». На сьогодні пішки пройдено понад 100 країн світу.

На основі власного досвіду чоловік написав книгу «Босоніж по 100 країнах п'яти континетів» та «Записки босоногого мандрівника».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Саша Показати IP 30 Травня 2021 16:49
Учіться, тіктокери!
Олександр Показати IP 8 Червня 2021 23:22
Навіщо ображати таку людину називаючи її туристом. Ви хоча б спробували розібратися в суті життєвої філософії босоногого мудреця

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus