USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У Луцьку презентували збірку поезій для дітей

25 Травня 2018 16:43
У луцькій бібліотеці-філії №10 відбулася презентація нової дитячої поетичної збірки волинської поетеси Наталії Бугай «Сонячні історії». Долучився до видання книги депутат Луцької міської ради від партії УКРОП Сергій Балицький.

Презентація збірки зібрала учнів луцьких шкіл №7,18, знайомих та рідних поетеси. Діти зачитували поезії, які увійшли у нову книгу Наталії Бугай, повідомляє прес-служба УКРОПу.

«Наталія Бугай – дуже активна і позитивна людина, народна майстриня, яка підтримує дух українських воїнів, що на Сході України, – розповів депутат. – Неодноразово ми із волонтерським центром «Серце патріота» передавали від неї бійцям ляльки-мотанки, збірки поезій. Наталія звернулася за допомогою у виданні нової книги, бо не надто хто їй в цьому сприяв. Я почитав вірші, мені сподобалося. Звичайно, збираю кошти для військових і постійно потребую ресурсів, щоб спрямовувати гуманітарні вантажі нашим воїнам. Але то ж для дітей! Тому вирішив таки допомогти луцькій поетесі. Тим більше, що її вірші дуже гарно поєднуються з музикою. Вона уже спільно з композитором Галиною Васіною створила понад дві сотні пісень. Приємно підтримувати такі таланти, що дають змогу дітям більш глибо пізнавати світ, красу рідного слова».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus