USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У луцькій лікарні чоловік наклав на себе руки. Оновлено

29 Жовтня 2020 16:18
В одній з лікарень Луцька чоловік вчинив самогубство.

Інформацію підтвердили ВолиньPost у секторі комунікації ГУНП у Волинській області.

Як зазначили у поліції, 29 жовтня зранку пацієнт покінчив життя самогубством. Відомо, що це 76-річний лучанин.

Тіло направили на судово-медичну експертизу. Відомості поліцейські внесли до ЄРДР за ч. 1 ст. 115 (з приміткою самогубство).

Як розповіла Суспільному старша інспекторка сектору комунікацій Нацполіції Волині Анна Павловська 29 жовтня під ранок пацієнт порізав горло ножем. Тіло чоловіка виявили медики. Причини ймовірного самогубства наразі з'ясовують.

Тіло пацієнта доправили на судмедекспертизу.

У місцевих ЗМІ з'явилася інформація, що пацієнт, який наклав на себе руки у медзакладі, хворів на COVID-19. Заступник директора Луцької міської лікарні Андрій Смольянінов цю інформацію спростував. З його слів, медзаклад не передбачений для госпіталізації недужих на коронавірусну інфекцію.

Як повідомлялося раніше, за два дні у Києві двоє людей вистрибнули з вікон лікарень, опорних для лікування пацієнтів хворих коронавірусом. У вересні 2020 року двоє чоловіків вчинили самогубство, вистрибнувши з вікна лікарні для хворих на COVID-19.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
111 Показати IP 29 Жовтня 2020 15:04
Люди йдуть на такий крайній крок дякуючи балаболам при владі. Які тільки триндять що все забезпеченно для лікування, а насправді закатано в дороги. Люди не мають коштів на лікування.
лучанка до 111 Показати IP 29 Жовтня 2020 16:38
Правильно так: частково закатано і частково "відкатано" з доріг.
надія Показати IP 29 Жовтня 2020 18:37
Люди пишіть хоча б трішки хорошоі інформаціі для хворих і підтримуйте іх морально. Ця хвороба шок для планети.Добрі наші і працьовиті волиняни. Все буде з вами добре.Не такий страшний чорт як його малюють.Ще багато сонячних ранків і весняних садів на вас чекає.Вірте і моліться і не читайте дурних коментаріів.Здоровя всім Вам і нашим мудрим лікарям.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus