USD 38.80 39.15
  • USD 38.80 39.15
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У Луцькій міськраді зустрілися з підприємцями Центрального ринку

19 Вересня 2019 20:12
Сьогодні, 19 вересня, радник міського голови Ігор Поліщук зустрівся з підприємцями Центрального ринку, які прийшли до міської ради вимагати продовження договору оренди землі, повідомили у міськраді.

Строк дії Договору з Волинською обласною спілкою споживчих товариств закінчився ще 27.08.2019 року. Це означає, що Волинська облспоживспілка більше не має права оренди земельної ділянки, що знаходиться під Центральним ринком.

Директор юридичного департаменту Наталія Юрченко зазначила, що в Державний реєстр внесені дані про те, що договір оренди з Волинською облспоживспілкою припинено.

Ігор Поліщук запропонував підприємцям підписати договори з КП «Луцькі ринки». Сплачуючи податки до міського бюджету, можна буде вести розмову про подальшу співпрацю та долю ринку. Він акцентував, що в такому стані, в якому ринок існує зараз, він бути не може. Адже там безлад та антисанітарія, і це псує історичну частину міста, відлякуючи туристів.
У свою чергу, підприємці вимагають гарантії ведення підприємницької діяльності на цій ділянці ще 15 років, то вони наведуть там лад самостійно. Підприємці відмовляються переїжджати на будь-яке інше місце, зокрема на ЛПЗ, куди їм пропонували раніше.
Ігор Поліщук гарантував, що підприємці зможуть ще два роки працювати на своїх місцях, адже для початку процесу перенесення чи реконструкції треба зробити багато кроків. Він зазначив, що робочі місця будуть збережені, але для цього необхідно йти на діалог та співпрацю, підписавши, для початку, договір з КП «Луцькі ринки».
Ігор Поліщук спростував чутки про силове знесення ринку і наголосив, що завжди готовий до спілкування та обговорення нагальних проблем.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Клава Показати IP 19 Вересня 2019 20:27
Замість перемовин треба рішуче шукати собі нові місця для плодотворної роботи на благо Лучан ... Шанхай в центрі міста це ганьба всім і владі і мешканцям міста !!!
Анонім до Клава Показати IP 20 Вересня 2019 00:12
От і шукай собі місце,не перемовляй тут.Ганьба це коли більша половина лучан ходить в гуманітарці,немаючи змогу купити нову річ,не від малої зарплати,а від ліні,бо не хоче працювати,а тільки язиками тріпати,в тому числі і ти,чи ти вже на тому рівні,коли цього не помічаєш і для тебе це норма,ще й пишаєшся цим,а ринок це ганьба?
127 Показати IP 19 Вересня 2019 20:39
У президента обещали радикально сократить количество госслужащих. Так что не следует властям торопиться с закрытием рынка.
Анонім до 127 Показати IP 20 Вересня 2019 00:13
Давно пора,а то мера немає,а заступники прибавляються і дєла рєшають,як їм зручно.
Лучанин Показати IP 19 Вересня 2019 20:46
Кожен раз дивує що міськрада в першу чергу дбає про туристів, а в останню за мешканців міста. Так, на ринку необхідно навести порядок і то негайно, проте питання перенесення ринку має бути винесено на міський референдум, бо він не просто торгівельна точка і місце роботи підприємців.
бомбейро Показати IP 19 Вересня 2019 21:04
50 процентів торгашів з старого ринку незнають що таке податки
Анонім до бомбейро Показати IP 20 Вересня 2019 00:14
А ти з податкової,чи обіжений покупець?
Їван Показати IP 19 Вересня 2019 22:01
Нє, ну то капєц ! Місця на ринку покупляли за хабарі, а як як стало питання нафік з пляжу - то давай їм референдум ! Кажіть хай вернуть гроші !
Я Показати IP 20 Вересня 2019 06:27
Це хіба ринок це гадюшник.з стоянку авто зробили ринок.які там податків можуть бути.
Стас Показати IP 20 Вересня 2019 16:37
Навіщо той смітник потрібен в центрі міста. Фіг хто податки платить ( кассового апарату я ще ні разу не бачив) і ще плачуть що за них ніхто не думає. Валіть на газ, а в центрі міста потрібно порядок робити, а не ті хащі і сморід як позаду замку.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus