USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцькій поліклініці переселенці та малозабезпечені можуть отримати гумдопомогу для немовлят і дітей

22 Липня 2022 13:44
Родини вимушених переселенців, а також сім’ї, які через війну опинилися у скрутних життєвих обставинах, можуть отримати гуманітарну допомогу по догляду за немовлятами і дітьми у відділеннях Луцької міської дитячої поліклініки по вул. Чорновола, 1, а також Волі, 3а.

Про це повідомила директорка комунального підприємства «Луцька міська дитяча поліклініка» Оксана Лєщинська.

«Із початку повномасштабного вторгнення рф, на базі нашої поліклініки було організовано центри забезпечення дітей вимушених переселенців. Ініціативу вдалося реалізувати за всебічного сприяння Луцької міської ради, завдяки оперативній роботі Луцького центрального пункту допомоги, а також завдячуючи благодійникам і всім причетним до організації гуманітарної підтримки. Щиро дякуємо за втілення цієї життєво важливої ініціативи!

Батьки, які втікали від війни і прибували до Луцька практично без нічого, були приємно вражені тією підтримкою, яку отримали у нас. Адже для малят надали всі необхідні речі першої необхідності, серед яких – засоби гігієни, харчування, ліки, побутові речі тощо. Важливо, що вдалося забезпечити необхідним навіть важко хворих діток, а також і тих, які потребують спеціалізованого харчування чи засобів для пересування.

Нині пункти гуманітарної допомоги продовжують працювати, а отримати допомогу можна за скеруванням від сімейного лікаря чи педіатра. Ведемо чітку і прозору звітність щодо обсягів прийнятої і виданої допомоги, весь процес обліковується і контролюється.

Звернутися за отриманням гуманітарної допомоги можна у відділення Луцької міської дитячої поліклініки за адресами: вул. Чорновола,1 і пр. Волі,3а. Години роботи – із 8:00 до 20:00. У вихідні за отриманням гуманітарної допомоги можна звернутися до чергового лікаря.

Радіємо тому, що і досі отримуємо слова вдячності від людей, які знайшли у нас всю необхідну підтримку для діток із перших днів повномасштабної війни. Адже ми прагнемо не тільки допомогти, але і вкладаємо часточку душі у цю діяльність, вболіваємо за українців, яких війна позбавила найнеобхіднішого.

Серед гуманітарної допомоги – широкий вибір високоякісного харчування для немовлят і малюків, зокрема безглютенове, спеціалізоване, дієтичне, лікувальні суміші, пюре, протеїнові суміші для дітей, які потребують підвищеного вмісту білка, та інші. Засоби гігієни та догляду. Медикаменти та вітамінні комплекси. Засоби для пересування діток з інвалідністю, речі щоденного вжитку і все необхідне для першочергових дитячих потреб.

Також у Луцькій міській дитячій поліклініці ми надаємо медичну допомогу всім діткам, які приїхали із «гарячих точок». За необхідності забезпечуємо постійний догляд і паліативну допомогу у важких випадках.

Якщо ви були змушені переїхати до Луцька через війну і маєте діток, або втратили засоби для повноцінного забезпечення дітей, запрошуємо вас скористатися можливістю отримання безкоштовної гуманітарної допомоги. Наша працівниця Вікторія Якимчук, яка завідує аптекою і складами допомоги, надасть все необхідне, враховуючи потреби кожного конкретного випадку», – інформує директорка.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus