USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У луцькому дворі п’яний чоловік погрожував сусідам пістолетом. Фото

25 Червня 2020 15:08
У дворі луцької багатоповерхівки чоловік у стані алкогольного сп’яніння погрожував сусідам пневматичною зброєю.

Інцидент трапився ввечері 24 червня в дворі на вулиці Черняховського, 1.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці.

Із їхніх слів, у компанії чоловіків після спільного розпивання алкоголю зав’язалася суперечка, під час якої один із них дістав предмет, схожий на пневматичний пістолет, і став погрожувати другому. Виникла бійка, пістолет у чоловіка забрали.

Сусіди викликали поліцію, адже в той час у дворі перебувало чимало дітей.

По прибуттю полісмени, з’ясувавши обставини події й відібравши свідчення в очевидців, забрали імовірного власника пістолету до міського відділу поліції.

Як поінформували ІА Волинські Новини в управлінні поліції області, близько 18.00 24 червня від особи, яка забажала залишитися невідомою, надійшло повідомлення про сутичку – п’яний чоловік віком 40–50 років з предметом, схожим на пістолет, кидався на осіб у дворі.

На виклик прибули працівники патрульної поліції, які доставили чоловіка в міський відділ поліції, де на нього оформили матеріали про адмінправопорушення.

Інформація про зброю не підтвердилася.
На фото – чоловік, який відібрав пістолет у нападника.
На фото – чоловік, який відібрав пістолет у нападника.
Нагадаємо, раніше за цією ж адресою сталася бійка, в результаті якої одному з чоловіків нанесли удар пляшкою по голові.

Читайте також: Пробитий череп, зламані рука і ребра: в Луцьку молодик під наркотиками напав на трьох осіб
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Ірина Показати IP 25 Червня 2020 15:28
Чоловік що на фото який нібито "відібрав пістолет" насправді просто добивав ні в чому не винну людину,а сутичка насправді сталася не через це,а через те що два молодика яким начебто погрожував потерпілий почали його просто так бити,так звані "очевидці "просто вибачте "підлизи" котрі прикрили нападників зробивши з них героїв (котрі були не одноразово помічені в подібних сутичках)через таких людей і нічого не міняється.Всіх обурив журналіст котрий знімав це невігластво,а те що просто добивали людину на останніх видихах нікого не турбувало.Побільше б таких людей як журналісти, можливо наше життя не було б таким,адже люди вигадали собі так звану комуну в котрій думають що будуть робити все що захочуть ,а так хоч будуть якісь докази проти їхніх дій і вони не будуть себе відчувати себе такими безнаказаними
123 до Ірина Показати IP 25 Червня 2020 16:16
Будьте свідомими і не дозволяйте 3-4 асоціальним елементам (особам) встановлювати свої порядки в цілому дворі. Свідомих завжди більше!
456 до 123 Показати IP 25 Червня 2020 16:36
Свідомих можливо і більше, але моргиналів в дворі не 4 особи, а набагато більше, таке враження, що вся алкашня гпз і гнідави збирається на третьому поверсі будинку номер 1, неодноразово звертались до поліції, писали заява, максимум проведення бесіди, а якби закрили ''точку'' в сусідньому дворі, про яку всі знають і мовчать, якби провели рейди по магазинах, де продають сурогат.
Петросян Показати IP 25 Червня 2020 16:25
район ДПЗ. Еліта .
цікаво Показати IP 25 Червня 2020 16:36
Очяевидно, Ірина лежала під нападником?
Хм Показати IP 26 Червня 2020 12:06
На Відродження 12а така фігня теж часто. Нормальні люди з будинку вибираються, а конч*ні, які просрали хороше житло заселяються в цю малосімейку. Там вже процентів 60% ушль*пків. Цей двір називається "п'яный дворик". І таки да: через дорогу поліцейський відділок. Наша служба и опасна и трудна. И на первый взгляд как-будто не видна. Мабуть бояться, що по фуражкам нащолкають і підсрачників надають.
Анонім Показати IP 26 Червня 2020 13:58
Поліція у нас імпот*нтна!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus