USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У луцькому парку автівка пошкодила болард

19 Червня 2018 16:01
На алеї, що біля зоопарку у Центральному парку імені Лесі Українки в Луцьку, знову немає боларду, який забороняє в'їзд.

Як наслідок, машини їздять по парку та паркуються уздовж алеї, що біля дамби та зоокутка, пише Конкурент.

Керівник КП «Парки та сквери Луцька» Богдан Феденчук пояснив, що болард зняли тимчасово. Його пошкодило авто і техніку відправили на ремонт, опісля обмежувач знову встановлять.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 19 Червня 2018 17:19
Та ви шо!!!В парку немає,а від Там Таму до північного пройдіться,с*кі позбивали і гасають по тротуарах,чому цього не помічаєте і не пишете в новинах?
valdis peish Показати IP 19 Червня 2018 18:17
це все братья во хрєстє хуліганять бо лінь до своі капличкі пару метрів пойти
лучанин Показати IP 19 Червня 2018 22:33
В неділю гуляв з дітьми по парку. Йду по новій бруківці біля ротонди, з заді їде автомобіль по тій же бруківці і вимагає щоб всі розійшлися, бо ВОНА їде. Пройшли десяток метрів, стоять два "красавца" на спині написано "муніципальна варта". Запитую, хлопці а чому ви не реагуєте на автомобілі які стоять по всій довжині зеленої зони, їдуть повз зоопарк, наліво, направо, хто куда хоче. А вони мені відповідають "чекаємо водія щоб скласти протокол". Порозмовлявши з ними я зрозумів, треба іти працювати в муніципальну варту. Добра робота, стаєш біля автомобіля і чекаєш годину-дві-п'ять-вісім. Ось і день робочий закінчився. Пора додому з відчуттям виконаного обов'язку. І так щодня. А зарплата з наших з вами податків вправно капає за таку "роботу". добре всім, і муніципалам і бидловодіям
valdis peish до лучанин Показати IP 20 Червня 2018 10:34
не іди туди працювати - бо на них навіть коти і собакі з невагою дивляться- а ще прийдеться іхній начальниці шоколадне око вилизувати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus