USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У луцькому парку розпочинається Фестиваль думок

29 Вересня 2019 11:24
Облаштування дискусійних майданчиків, встановлення фотозон, розвідування знімків і налаштування апаратури – у Луцьку готуються до відкриття першого Фестивалю думок.

Попри те, що, як було анонсовано, захід мав розпочатися на іподромі ще об 11 годині, поки тривають підготовчі роботи.

Поки вже облаштовано кілька фотозон, виставлено експозицію зі знімками «Громадських лідерів та лідерок Волині», а також розставлено дискусійні майданчики.

Відзначимо, що Фестиваль думок відбувається в Луцьку вперше. Це платформа, де збираються лідери неурядових організацій, активісти, представники влади та усі небайдужі.

Вони обговорюватимуть, зокрема, виклики, що стоять перед містом, регіоном, країною.

Під час фестивалю буде можливість подискутувати на різні теми, які обирали самі представники громади через онлайн-анкетування.

Крім дискусійних майданчиків, у рамках фестивалю відбуватимуться воркшопи, працюватиме дитяча зона та алея громадських організацій. Передбачено теж флешмоб «Збери свою громаду», під час якого містяни збиратимуть герб Луцька із безлічі частинок.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
віка Показати IP 29 Вересня 2019 17:17
думки про що?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus