USD 39.60 39.92
  • USD 39.60 39.92
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.90 10.12

У Луцькому районі на перехресті зіштовхнулися два легковики

13 Квітня 2024 22:12
У селі Жидичин Луцького району трапилася ДТП на перехресті за участі двох легкових автомобілів.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили очевидці.

У Волинському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф підтвердили, що виклик надійшов о 20:55.

Читати ще: Авто влетіло у зупинку: в Ковельському районі трапилася смертельна ДТП

Бригада медиків, яка прибула на виклик, виявила трьох учасників автопригоди. Люди отримали легкі тілесні ушкодження. Вони відмовилися від огляду та меддопомоги.

Як повідомили в ГУ ДСНС Волині, на місці події працювали рятувальники групи аварійно-рятувальних робіт та відділення 1-ї ДПРЧ Луцька.

До їх прибуття водій та двоє пасажирів Daewoo Lanos самостійно змогли вибратися з автомобіля. Рятувальники деблокували автомобіль, відключили акумуляторну батарею та провели огляд території.

Водія іншого автомобіля не виявили.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus