USD 39.80 40.20
  • USD 39.80 40.20
  • EUR 39.60 40.10
  • PLN 9.85 10.00

У Луцькому районі в тракториста драгер зафіксував 3,29 проміле алкоголю в крові

15 Жовтня 2023 19:40
На Волині у п’яного тракториста драгер зафіксував перевищення допустимої дози алкоголю в крові у понад 16 разів. Луцький міськрайонний суд оштрафував водія на 17 тисяч гривень та на рік позбавив його прав.

З постанови відомо, що 7 вересня на ґрунтовій дорозі між селами Скірче та Жуковець Луцького району Олександр О. керував трактором Т-40 ЕМ, будучи п’яним. Результат драгера – 3,29 проміле.

Читати ще: Драгер зафіксував 4,27 проміле: на Волині п’яного тракториста штрафонули на 17 тисяч, він попросив розстрочку

Таким чином Олександр О., який працює охоронцем у ГСПП «Дружба», вчинив адміністративне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 130 КУпАП.

Волинянин визнав свою вину під час розгляду справи, тож суд оштрафував його на 17 тисяч гривень. Також чоловік протягом року не матиме права сідати за кермо транспортних засобів.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото ілюстративне
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus