USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

У луцькому технічному університеті готуватимуть магістрів права

16 Лютого 2019 10:26
З 1 вересня цього року Луцький національний технічний університет готовий набрати 30 магістрів на спеціальність «Право».

Презентація нової спеціальності відбулася 15 лютого у стінах університету.

Так, серед тих, хто взяв участь у заході були адвокати, представники судової влади області та керівництво Головного управління юстиції у Волинській області.

Зокрема, на першому етапі в університеті відкрили бакалаврат за цієї спеціальністю, аби повчитися та набратися досвіду, а коли до університету прийшли низка серйозних науковців цієї галузі, то вже тоді вирішили підготувати ліцензійну справу, а Міністерство освіти вирішило надати кредит довіри. Вже у наступному навчальному році з 1 вересня ЛНТУ готовий прийняти 30 магістрів, які за 1 рік та чотири місяці зможуть отримати магістерський диплом.

«Для нас це серйозний виклик та відповідальність, яка пов’язана з трьома напрямками – науковою складовою, практичною підготовкою і розумінням того, що потрібно на ринку юридичних послуг», - зазначив ректор ЛНТУ Петро Савчук.

Він запевнив, що університет готовий обрати конкретні ніші у підготовці магістрів-правників, наголошуючи, наприклад, на аграрному, цивільному та конституційному праві.
Після вітальних слів учасники заходу висловили свої власні думки та пропозиції щодо того, як скоригувати навчальні плани для майбутніх студентів-магістрів права.
Нагадаємо, що також Луцький національний технічний університет готуватиме магістрів за спеціальністю фізична культура, в університеті вже навчаються студенти на бакалавраті цієї спеціальності, а з першого вересня цього року планують набрати магістрів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Василь Михайлович Показати IP 16 Лютого 2019 10:49
Луцький національний технічний університет готовий з 1-го вересня 2019р. прийняти 30 магістрів, які за 1 рік та чотири місяці зможуть отримати магістерський диплом. Мені це нагадує черговий лохотрон ,типу МАУП ( де в основному "здобували" вищу освіту міліціянти , податківці і т.д. , які були при посадах . А держ.замовлення на цих ваших "спецов" є ???
піпєц Показати IP 16 Лютого 2019 10:50
я вже знаю югистів після СНЮ. це буде дубль два
Юрист після СНУ до піпєц Показати IP 16 Лютого 2019 12:13
Я здогадуюсь де ти навчався (НІДЕ). В 1 реченні 100 помилок!
Слів нема Показати IP 16 Лютого 2019 12:57
Та кінці-кінців стриножте того Бендера із Заліщиків ! Покалічить молодь, спустошить батьківські гаманці, підсуне свиню майбутнім роботодавцям. Правда, на першому етапі сам заробить, а на другому присяде ! Надовго ...
123 до Слів нема Показати IP 16 Лютого 2019 15:04
А ніхто тебе не змушує туди йти. Закон економіки каже "попит викликає пропозицію", крапка. Є купа ідіотів з заробленими горбом і мозолями грошима, які готові віддаввати їх за непотрібну "корочку" для свого чада - будь ласка. Те що ті юристи нафіг нікому не будуть потрібні - то і зараз очевидно, до початку прийому. Статистику ринку праці ніхто не приховує, і про реальні зарплати різних спеціалістів теж неважко дізнатись. А далі - виключно твій вибір.
Клава Показати IP 16 Лютого 2019 15:18
не відбирайте хліб в Горохівського радгоспу-технікуму !..
Навуходоносор Показати IP 16 Лютого 2019 17:51
З таким же успіхом Колківське професійно-технічне училище, де в радянські часи готовили кадри для колгоспів - механізаторів широкого профілю (була така назва для трактористів і комбайнерів, правда жартівники добавляли до неї слова "з вузьким колом знань), могло взятися до підготовки інженерів для будівництва атомних станцій. З магістрами права - щось на кшталт цього. В Гарварді, Оксфорді, Кембриджі, Сорбоні і Гейдельбергу навіть не підозрюють про можливе існування подібного в природі. Напевно, відмити куплені дипломи стане легше...
Боб Показати IP 16 Лютого 2019 19:00
Тех універ з магістрами права))) Така фігня може бути тільки в нашому Гондурасі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus