USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцькому управлінні освіти шукають спеціалістів із тендерів

17 Грудня 2019 20:54
Ввести нову вакансію в управління освіти Луцької міської ради – саме із таким проханням звернулась до депутатів головна освітянка Луцька Зіновія Лещенко. На думку посадовиці, в управлінні не вистачає людей, які займатимуться організацією та веденням процесу тендерів.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови 17 грудня.

«На мою думку, в управлінні освіти Луцької міської ради потрібно додатково ввести посади та взяти на роботу людей, які займатимуться виключно тендерною організацією, бо це дуже важка та затратна по часу робота. Ми неодноразово стикались із проблемою проведення тендерів, зокрема із затягуванням торгів та тендерів через відсутність кваліфікованих фахівців із цих питань», – зазначила головна освітянка обласного центру.

До слова, у Луцьку – 85 закладів освіти, однак бухгалтерів – трохи більше шістдесяти.

«Спеціалістів катастрофічно не вистачає, люди бояться вести фінансовий супровід освітніх закладів», – додала Зіновія Лещенко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Пецька Показати IP 17 Грудня 2019 23:12
освітянка, посадовиця - до бухгалтеринь феміністочки не дібралися, не порядок
Ірина Показати IP 18 Грудня 2019 14:05
На жаль, а можливо і на щастя. головного бухгалтера в управління освіти не шукають, мене ніхто не звільняв і заяви я не писала.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus