USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

У Луцькому зоопарку пропонують нову розвагу – показову годівлю тварин

2 Червня 2021 20:38
У Луцькому зоопарку пропонують нову розвагу для відвідувачів - показова годівля тварин.

Про це повідомили на сторінці закладу у Фейсбуці.

Показова годівля відбуватиметься у вихідні о 14.00 год. Безпосередньо у той день, відвідувачі на касі можуть уточнити, кого саме будуть пригощати.

Організатори запевняють, що всі охочі, які прийдуть на показові годівлі, зможуть долучитися до створення «страв» із продуктів, що входять до раціону тих чи інших тварин. Усе приготування буде відбуватись під наглядом співробітників зоопарку, які ще й виконають роль офіціантів, подавши «замовлення» у вольєри.

Відвідати зоопарк можна щодня з 10.00 до 19.00 год. Вартість квитків – 80 грн дорослий і 50 дитячий. За 200 грн можна придбати «Сімейний». Це двоє дорослих і двоє дітей (2+2).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus