USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцькраді колядували представники Церкви адвентистів сьомого дня

18 Січня 2019 17:26
Сьогодні до стін Луцької міської ради із колядою та привітанням до різдвяних свят завітали представники Церкви адвентистів сьомого дня. Послухати колядників прийшли виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, заступники міського голови, працівники міської ради.

Про це йдеться на сайті Луцькради.

Співом та музикою вітав народження Христа гурт із громади «Ковчег», що виконав класичні та сучасні твори як вокально, так і за допомогою музичних інструментів.

«Ми служимо людям, кожен на своєму місці. Я щиро вірю, що сьогодні кожен із вас на цьому місці тому, що вас поставив на те Бог з певною ціллю, завданням, місією», - звернувся до присутніх старший пастор у Волинській області Володимир Мелес та привітав усіх із Різдвом Христовим.


«Нас усіх об’єднує любов до Ісуса Христа. І хоч кожен із нас іде своєю дорогою, але є універсальні цінності, які врятують людство та душу кожного: любов, доброта, доброзичливість, терпіння, вміння підтримати та допомогти ближньому. Нехай ці цінності об’єднують усіх нас. Нехай не буде зла у світі, війни та усього недоброго, що перешкоджає нам у наших благих помислах. Я вірю, що добро переможе і усе буде добре», - відповів Григорій Пустовіт та подякував гостям за вітання, вручивши невеличкі сувеніри на згадку про спільну зустріч.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Дядько Показати IP 18 Січня 2019 17:35
а чому відео ніхто не зняв??
хохо Показати IP 18 Січня 2019 17:37
тож Адвентисти святкують не в числі...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus