USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.75 40.10
  • PLN 9.85 10.10

У Луцьку Mitsubishi збив велосипедиста

1 Вересня 2021 21:46
У Луцьку на перехреcті вулиць Ковельської та Чернишевського Mitsubishi ввечері 1 вересня збив велосипедиста.

Фото автопригоди виклала у Фейсбуці Ірина Юзва.

Як зазначили Інформаційному агентству Волинські Новини у пресслужбі патрульної поліції, прибувши на місце події, поліцейські встановили, що водій, керуючи автомобілем Mitsubishi, рухаючись на свій зелений сигнал світлофора, здійснював поворот ліворуч з вулиці Ковельської на вулицю Чернишевського, в цей час на пішохідний перехід виїхав велосипедист, внаслідок чого відбувся наїзд на велосипедиста. Його шпиталізували до лікарні. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

У «Волинському обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф» розповіли, що внаслідок автопригоди постраждав 61-річний чоловік. У нього закрита черепно-мозкова травма та струс головного мозку. Постраждалого швидкою госпіталізували у приймальне відділення міської клінічної лікарні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Водій Показати IP 1 Вересня 2021 23:00
"рухаючись на свій зелений сигнал світлофора"... Водію відшкодувати матеріальні і моральні збитки,однозначно... Велосипедисту-відшкодувати збитки і пересісти на громадський транспорт.Доречі,чи не був велос.бухим,також,питання...
Виконавча служба до Водій Показати IP 2 Вересня 2021 09:55
Слухаю, пане суддя!
Активіст Показати IP 2 Вересня 2021 08:13
На пішохідному переході потрібно ходити. Тому він так і називається. А не велосипедний переїзд.
пес дюк Показати IP 2 Вересня 2021 18:31
то не велосипедист,а справжній велосипедик...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus