USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

У Луцьку Renault збив водія тролейбуса: чоловік у важкому стані у лікарні

23 Вересня 2021 12:44
44-річний водій тролейбуса, якого у Луцьку ввечері 22 вересня збив автомобіль «Renault Sandero», коли він усував технічні несправності струмоприймача, – у важкому стані в лікарні.

Як повідомив Інформаційному агентству Волинські Новини медичний директор Медоб’єднання Луцької міської територіальної громади Володимир Шендибило, чоловіка госпіталізували після 18 години.

Лікарі провели обстеження, його безпосередньо оглянули травматологи, невролог і хірурги.

Наразі він перебуває у реанімаційному відділенні з травмами грудної клітки та травмами кісток тазу.

Нині стан його оцінюється як важкий. Проводиться необхідне лікування.

Як повідомили у Фейсбуці колеги водія тролейбуса, його звати Юрій Сидорчук, він недавно поховав батька, у нього залишилась самотня, старенька мати.

Як зазначають у дописі, Юрій – водій з досвідом, тому завжди носив світловідбивний жилет. До слова, у поліції повідомили, що чоловік учора теж був у жилеті.

Він вийшов з тролейбуса, який рухався за маршрутом № 5, на повороті з Карпенка Карого на Соборності (заїзд на міст), щоб поставити штангу, коли його збив 51-річний чоловік за кермом «Renault Sandero». Від удару в авто були вибиті і лобове, і заднє скло.

Мар'яна ТАРАСЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Анонім Показати IP 23 Вересня 2021 13:09
дайте водіям салатові жилети!!! оранжеві вночі при мокрому асфальті складніше побачити
Невже до Анонім Показати IP 23 Вересня 2021 14:30
Перше що бачите - світловідбивні полоси і колір не має ніякого значення. Справа в тому що водій рено грубо порушив ПДР що призвело до ДТП з тяжкими наслідками. Згідно ПДР в темну добу пори + дощ водій мав рухатися з такою швидкістю яка б дозволяла йому реагувати на те що відбувається на дорозі, тобто зменшити швидкість, а не вдавити пєдальку в підлогу.
Ммм до Анонім Показати IP 23 Вересня 2021 15:20
А водiям прилади нiчного бачення? Видавати треба штрафи, та позбавлення права керування, для деяких пожиттево.
Да ну Показати IP 23 Вересня 2021 20:32
Їздили б рогаті нормально, а не як захочуть - то не було б таких випадків. По глушець що з ринку, що з майдану - повзуть по центрі, збирають хвоста. Хоча б один водій рогатого по правій стороні їхав, та ні, всі по середині колії.
ор вище гор до Да ну Показати IP 24 Вересня 2021 17:29
про деяких можна стведно казати ''дурак'', ніколи з ними не знайомившись
Іруня Показати IP 24 Вересня 2021 12:42
Знаю водія тролейбуса, це людина з великим стажем, з великим серцем і великою вагою. Важко його було не побачити. Дуже шкода, адже лікування зараз дороге, а його матері важко однією пенсією витягнути. Водіям всім треба бути обачними і обержними, бо дорога помилок не пробачає. На якому транспорті ти б не їхав треба дотримуватись правил і дистанції. В тролейбусів шлях один, і швидкість не велика, тому водії авто мають це розуміти, а не вимагати від них неможливого.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus