USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Біля ресторану «Patio di fiori» авто збило хлопчика: дитина відлетіла на кілька метрів

18 Листопада 2017 11:08
У Луцьку на вулиці Кравчука, поблизу ресторану "Патіо ді Фіорі", 17 листопада о 17:30 год на пішохідному переході збили хлопчика віком 4-5 років.

Про це повідомив на сторінці спільноти "Луцьк то є Луцьк" у Facebook Тарас Ковальчук.

Згідно з повідомленням, мама з дитиною на пішохідному переході чекали, поки зупиняється автомобілі. Коли зі сторони Варшавського ринку зупинились авто, мама рушила йти, проте із-за повороту виїхала Skoda Octavia і збила хлопчика, який висмикнувся із маминої руки.

За його словами, дитина відлетіла на декілька метрів, це був боковий удар.

"Мама в шоці з криками підбігла до сина, він лежав на асфальті з відкритими очима", - зазначає автор допису.

Хлопчика госпіталізували до лікарні.



Речник луцьких патрульних Ольга Бузулук розповіла, що коли патрульні прибули на місце, там уже були медики швидкої, які надвали малюку допомогу, пише Волинь24.

«Хлопчик 2013 року народження. Загрози його життю немає» - повідомила Ольга Бузулук. Автомобілем кермував водій 1992 року народження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
111 Показати IP 18 Листопада 2017 12:00
Кузьва , забирати права за їзду під ґрадусом і не надання переваґи пішому на переході ! Назавжди ! побачите як будуть їздити і найґоловніше толокі на вулицях не буде !Бо алкота за кермом відсіється !
Лучанка Показати IP 18 Листопада 2017 12:44
Так такий перехід, що ЖАХ! Машини практично ніколи не зупиняються, перехід не освітлюється та машини їдуть із-за повороту на великій швидкості!!! Це вже не перший випадок, коли здійснюється наїзд на дітей! Що має статись, щоб зробили цей перехід безпечним????
111 Показати IP 18 Листопада 2017 14:14
На поворот входиться на 2 або 3 передачі , а знчить , що водій свідомо не ґальмує ( ґоворить по телефону , з співпасажирами - одним словом не бачить на дороґу ...а там знак ) і він теж то знає ( припущами що тверезий і адекватний ) так , переходи не освітлені , але за 50 метрів від переходу знак - уважай ! Якби їхав на відповідній передачзі - зареаґовав би своєчзасно ( поза тим мах, дозволена швидкість в терені забудованим 50 км . ґод. )
Лучанин Показати IP 18 Листопада 2017 14:24
Висмикнувся... Бо мама не про перехід думала ...(( Печалька.. добре що все обійшлося..
лучанин Показати IP 18 Листопада 2017 14:45
А перехід по вул. К. Карого що напроти вул. Московської, там дебіли на авто ніколи не зупиняються
Житель вул Кравчука Показати IP 18 Листопада 2017 17:19
Цей перехід справді жахливо небезпечний! По-перше, він знаходиться практично відразу за поворотом, з якого "вилітають" автівки на великій швидкості і не встигають зреагувати на пішохода на переході і загальмувати. По-друге: перед переходом знаходиться стоянка Patio di fiori, на якій відвідувачі закладу полюбляють запаркуватися так, що перегороджують ледь не більшу частину проїзджої смуги. Майже щодня доводиться чути тривожні голосні звуки гальм автівок на цьому місці, кожен раз здригаєшся "хоч би кого не збили!!!"... Цей відрізок вулиці і справді зовсім не освітлюється, хоча вулиця з інтенсивним рухом, по якій їздять маршрутні таксі і великий потік ін.транспорту, це ж не якась невеличка вуличка!!! На самому переході теж регулярний інтенсивний рух пішоходів протягом усього дня: школярі, мами з колясками... Жителі сусідніх будинків, зважаючи на небезпечну ситуацію, уже неодноразово зверталися в міську раду з офіційним листом щодо встановлення хоча би конструкції "лежачих поліцейських", однак в даному клопотанні їм було відмовлено. Питання до вас, шановні наші можновладці: яка біда тут має статися, щоб ви дали дозвіл і за наші ж кошти, які ми платимо в казну у вигляді податків, все ж встановили хоча би два ліхтарі безпосередньо біля переходу і "лежачих поліцейських"???!!! Невже такі великі кошти на це потрібно виділити, що необхідно роками писати вам різні клопотання і неможливо просто по-людськи достукатися до вас? Тоді яка ціна людського життя???
Грузін Показати IP 18 Листопада 2017 20:01
Уроди як ви достали. Ти чмо що маєш проблеми зі зором? Та знак стоїть що пішохідний перехід. дати йому 15 строгача, тоді буде біль уважний

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus