USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку біля школи затримали 20-річного молодика з канабісом

23 Квітня 2021 15:47
У Луцьку гвардійці затримали двох осіб з канабісом, серед них – неповнолітній.

Про це повідомляє Військова частина 1141 Нацгвардії у Фейсбуці.

У четвер, 22 квітня, під час несення служби з охорони громадського порядку нацгвардійці затримали лучанина та неповнолітнього жителя Рівненщини з речовинами, ззовні схожими на наркотичні.

Під час патрулювання по вулиці Шота Руставелі біля загальноосвітньої школи №20 військовий наряд звернув увагу на чоловіка, що поводився підозріло. Провівши поверхневу перевірку речей у 20-річного лучанина виявили поліетиленовий пакет з речовиною зеленого кольору, ззовні схожою на «канабіс».

Цього ж дня інший самостійний наряд гвардійців під час поверхневої перевірки у 16-річного мешканця Рівненської області виявив пакет з речовиною рослинного походження зеленого кольору, ззовні схожою на «канабіс». Трапилося це в районі парку на вулиці Потебні.

В обох випадках на місце події викликали слідчо-оперативну групу Луцького районного управління поліції. А у випадку з неповнолітнім також батьків. Виявлені речовини вилучили та направили на дослідження.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 23 Квітня 2021 17:21
зелений чай?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus